Villámgyors zárcsere, zárszerelés azonnal, Budapest és Pest megye területén pénztárcabarát megoldásokkal!

Hívjon minket MOST!

Zárcsere - Nonstop Zárszerviz

Új lakást vásárolt? Új albérlője érkezik? Elveszítette a kulcsait? Ellopták a kulcsait? Akadozik a kulcs a zárban? Beletörte a kulcsot a zárba? Betörtek? Megrongálódott a zár?

Zárcsere esetén gyorsan, precízen és sérülésmentesen dolgozunk! A legmodernebb technikákat alkalmazva, minden zárcserével kapcsolatos problémát megoldunk!
Zárcsere során nálunk nincs sérült, megkarcolt ajtó, elhajlott kilincs, megsértett felület!
Zárcsere alkalmával az általunk beépített munkaanyagra és munkafolyamatra teljeskörű GARANCIÁT vállalunk!

Zárcsere akár házilag is?

A zárcsere otthoni önerőből is megoldható, feltéve ha rendelkezik szükséges alapismeretekkel. Ám ha Ön a YouTube csatornán található házi módszerek egyikével kíván nekiállni a zárcserének még mielőtt több bajt és nagyobb anyagi kárt csinálna jobb, ha inkább szakemberhez fordul!

Miért mi?

A zárcsere, zárszerelés és zárjavítás területen szerzett tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy az Ön értékeit, szeretteit biztonságba tudja. Mi ezért vagyunk.
Keressen bennünket bármikor, éjjel-nappal, szombat, vasárnap mi megyünk és megoldjuk a zárproblémát.

A Nonstop Zárszerviz által javasolt és használt zárak és zárbetétek zárcsere esetén: Corbin, Keso, Mul-T-lock, Yale, Basi, Evva, GeGe, Cisa, Hormann, Kaba, Elzett, Roto, Maco, G-U, Mottura, Abus, BKS, Axira, Feb

Milyen esetben szükséges a zárcsere?

Ha új lakásba költözött
Amikor új lakásban költözik mindenképpen érdemes lecserélni a zárat, hiszen sohasem tudhatja, hogy az előző tulaj hány kulcsot csináltatott a bejárati ajtóhoz.

Ha elveszítette vagy ellopták a kulcsait
Az egyik legrosszabb ami történhet, ha elveszíti a kulcsait, de talán még ennél is rosszabb, ha valaki szándékosan lopja el Öntől azokat. Ilyen esetben első dolga legyen a zárcsere, hiszen sohasem tudhatja, hogy mikor kap hívatlan látogatót.

Ha akadozik, nehezen nyit a kulcs a zárban
Amikor már többedszerre fordul elő, hogy akadozik a kulcs a zárban, akkor előbb utóbb számítani lehet rá, hogy az bele is fog törni. Az időben megtörtént zárcsere sok bosszúságtól mentheti meg.

Ha hirtelen mozdulattól vagy a feszegetéstől beletörte a kulcsot a zárba
Ez az az eset, amire nem feltétlen lehet előre felkészülni. Ha beletört a kulcs a zárba nincs más megoldás, mint azonnali zárcsere.

Ha betörés során megrongálódott az ajtózár
Amikor megtörténik a baj és betörték, feltörték az ajtózárat, sajnos a rongálás miatt elkerülhetetlen a zárcsere. Ilyen esetben javasolni szoktuk a további biztonsági lehetőségek alkalmazását, mint például a hevederzár felszerelését.

Ajtózár csere esetén is forduljon hozzánk bizalommal!

Napjainkban több ajtó típus és ezzel együtt számos ajtózár van forgalomban. Ezek az ajtózárak minőségüket tekintve széles skálán mozognak. Egyaránt megtalálható közöttük a gyenge és a kiváló minőségű is.

Az elmúlt időszakban az alábbi típusú ajtók zárcseréjéhez, javításához kértek legtöbbször segítséget ügyfeleink:

 • Kínai biztonsági ajtózár csere
 • Műanyag ajtózár csere
 • Okos ajtózár csere
 • Biztonsági ajtózár csere

Miért válassza a Nonstop Zárszerviz zárszerelő szakembereit?

 • Non-stop szolgálat – vegye igénybe azonnali zárcsere, zárszerelés szolgáltatásunkat 0-24 órában, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is!
 • Rövid kiérkezési idő – Budapest területén belüli S.O.S. zárcsere, zárszerelés szolgáltatásunk igénybevétele esetén akár azonnal a helyszínre megyünk és orvosoljuk a problémát!
 • Több évtizedes szakmai tapasztalat – 25 éves tapasztalatunk a garancia arra, hogy zármester szakembereink birtokában vannak több évtizedes szakmai tudásnak!
 • Nincsenek rejtett költségek – nálunk nem fog rácsodálkozni az árakra, minden egyes árajánlatunk személyre szabott, kirészletezve a zárcsere, zárszerelés során felhasznált alapanyagokat!
 • Széles kínálat – kínálatunkban minden igényt kielégítően megtalálhatóak a legnépszerűbb és a legjobb minőségű zárbetétek is!
 • Minőség és technológia – kínai zárcsere, műanyag ajtózár csere? Nem probléma, de otthon vagyunk az „okos” ajtózárak, biztonsági zárak szerelésében is!
 • Garancia – zárcsere, zárszerelés szolgáltatásunk során teljes körű garanciát vállalunk az általunk végzett munkára!
 • Ügyfél elégedettség – számunkra ügyfeleink véleménye a legnagyobb referencia, tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink közé!

A Nonstop Zárszerviz zárcsere szolgáltatása Budapest területén belül:

Budapest I. kerület, Budapest II. kerület, Budapest III. kerület, Budapest IV. kerület, Budapest V. kerület, Budapest VI. kerület Budapest VII. kerület, Budapest VIII. kerület, Budapest IX. kerület, Budapest X. kerület , Budapest XI. kerület, Budapest XII. kerület, Budapest XIII. kerület, Budapest XIV. kerület, Budapest XV. kerület, Budapest XVI. kerület, Budapest XVII. kerület, Budapest XVIII. kerület, Budapest XIX. kerület, Budapest XX. Budapest XXI. kerület, Budapest XXII. kerület, Budapest XXIII. kerület.

A Nonstop Zárszerviz zárcsere szolgáltatása Pest megye területén belül:

Pest megye teljes területe.

A Nonstop Zárszerviz zárcsere szolgáltatása Budapest és Pest megye területén kívül:

Igény szerint előzetes egyeztetést követően vidéki területeken is vállalunk munkát.

Ha zárcsere, zárszerelés szükséges, akkor:

hívjon minket és kímélje meg magát a felesleges plusz kiadásoktól! A telefonban mondja el pontosan mi a probléma, milyen zárról van szó, mi a pontos cím és mi azonnal indulunk!

Zárjavítás szolgáltatásunk nonstop elérhető Budapest és Pest megye egész területén!
Azonnal hívható telefonszámaink:

Szolgáltatásaink

Zárjavítás

Tönkrement az ajtózára? Nem tud bejutni a saját lakásába? Esetleg beletörött a kulcs? Vagy a meglévő zárak már elhasználódtak és javításra szorulnak?

Ha már éppen aktuális elavult zárjainak javítása, vagy sürgetően szükségessé vált a zárjavítás kérje szakembereink segítségét! Nonnstop Zárszervizünk képzett szakemberei egy azonnali helyszíni felmérés után adnak tanácsot az elvégzendő zárjavítás…

Zárcsere

Betörés történt? Elvesztette, vagy ellopták kulcsait? Vagy egyszerűen csak időszerűvé vált elhasználódott ajtózárainak cseréje?

Zárcsere esetén kiszállási díjat nem számolunk fel! Nonstop Zárszervizünk képzett szakemberei egy azonnali helyszíni felmérés után adnak tanácsot az elvégzendő zárcsere szolgáltatásunkra. Így otthona és értékei még biztonságosabbá válhatnak. A zárcserére és a hozzá tartozó munkafolyamatra garanciát…

Hevederzár szerelés

A bejárati ajtók védelmének egyik leghatékonyabb eszköze a hevederzár.
Nonstop Zárszervizünk munkatársa még a szerelés előtt a helyszínre érkezve felméri az elvégzendő munkát, majd ad árajánlatot a hevederzár felszerelésére. A helyszíni felmérés díjtalan, amennyiben megrendelés történik. Választhat hagyományos, vagy kereszt hevederzárat különböző zárbetétekkel. A beszerelt hevederzárra és a munka…

Ajtónyitás, biztonsági ajtó szerelés

Becsapódott az ajtó? Kizárta magát?

Ne essen kétségbe, hívja szakértő kollégánkat, aki rövid időn belül a helyszínre érkezve orvosolja problémáját. A technika előre haladtával a mai több ponton záródó biztonsági ajtókhoz már nem elegendő egy egyszerű szerszámkészlet. A szakszerű ajtónyitás már speciális műszereket, szerszámokat igényel, így megelőzve az ajtónyitás közben keletkezett további károkat.

Betörés utáni helyreállítás

Az elkövetett betörések nagytöbbségében a nem megfelelően védett ajtókon, ablakokon keresztül történnek. Egy gyenge minőségű ajtózár sajnos nem jelent kihívást egy betörő számára.

Fontos, hogy megfelelő biztonsági zárak legyenek felhelyezve, szükség szerint ajtó és ablakrácsok erősítsék a védelmet.
Forduljon szakembereinkhez, akik egy helyszíni felmérés keretében…

Ajtórács, ablakrács gyártás és szerelés

Legyen ajtórács vagy ablakrács, szakértőink minden esetben az Ön igényeinek és otthona legmagasabb fokú biztonságának megfelelő terméket szerel fel.
Az általunk ajánlott ajtórács véd a helyéből való kiemelés és az esetleges kifeszítés, vagy befeszítés ellen. Ablakrács gyártásánál az Ön igényeit és ízlését figyelembe – rövid határidővel – helyszíni felmérést és árajánlat készítést követően a megrendelt ablakrácsokat.

Ügyfeleink véleménye

Google értékelések
Az értékelések olvasásához kattintson a képre!

Partnerünk

szakkatalogus_logo

Hasznos tippek, tanácsok