4 érv a biztonsági ajtók mellett

biztonsagi ajto

Miért érdemes biztonsági ajtót választani?

Az köztudott, hogy egy biztonsági ajtónak számos előnye van egy hagyományos bejárati ajtóval szemben. Ezek közül most össze gyűjtöttük a legfontosabbakat.

Maximális védelem

Egy átlagos bejárati ajtóval szemben egy biztonsági ajtó kinyitása jóval nagyobb fejtörést okoz minden betörőnek. Még egy hagyományos ajtót néhány mozdulattal sikerül kinyitni, addig egy speciális biztonsági ajtó már ránézésre is elriaszthatja az illetéktelen behatolókat. Ahhoz, hogy egy biztonsági ajtó valóban megfelelő védelmet adjon fontos, hogy maga az ajtó acélszerkezete és a zárszerkezet is a legkiválóbb minőségű legyen. A minőséget tesztelések sorozatával ellenőrzik és kizárólag a legjobb minőségű szerkezetek mennek át az ellenőrzésen.

Értéknövelés

A biztonsági ajtó nem csupán az ingatlant védi, de annak értékét is jelentősen növelheti. Azokat a lakásokat, házakat, amiket ilyen ajtók védenek jóval magasabb áron lehet eladáskor értékesíteni. Fontos, hogy kizárólag MABISZ 1-es minősítéssel rendelkező biztonsági ajtót válasszunk. Ez a tanúsítvány a legmagasabb szintű védelmet igazolja a lakossági biztonsági ajtók esetében. Javasoljuk, hogy olyan gyártót válasszon, aki legalább 10 év garanciát vállal az általa gyártott ajtó mechanikai védelmére.

Hang és hőszigetelő hatás

A biztonság mellett nem elhanyagolható szempont az ajtó hő és hangszigetelő képessége sem. Ezzel az mellet, hogy akár a fűtés számlán is spórolhat még a külső kellemetlen zajoktól is megkímélheti magát.

Hosszú élettartam

A minőségi anyagokból készült biztonsági ajtók rendkívül hosszú élettartamúak a külső környezeti és az illetéktelenek általi rongálás tekintetében. Egy biztonsági ajtó mellett még étvtizedek távlatában sem kell ajtócserén gondolkodnia.

További információért, szakmai tanácsadásért hívja szakértőnket!
Telefonszámaink: 06 (20) 422 – 5177, 06 (30) 769 – 9515, 06 (70) 291 – 5706