Betörés utáni helyreállítás - Nonstop Zárszerviz

Betörés utáni megrongált zárak, ajtók helyreállítása azonnal Budapesten és környékén!

 

Ha már megtörtént a baj!

Ha hazaérve azt tapasztaljuk, hogy illetéktelen behatolás történt lakásunkba első feladat az illetékes hatóságok kiértesítése. Fontos, hogy a betörés észlelése után ne nyúljon semmihez, amíg a helyszínelés során a rendőrség le nem vette az ujjlenyomatokat. A betörés utáni helyreállítás csak abban az esetben kezdődhet meg, ha a hatóság részéről már megtörténtek a szükségszerű intézkedések. Mindez azért fontos, mert a biztosítótársaságok kizárólag rendőrségi jegyzőkönyv ellenében térítik a helyszínen keletkező kárt.

Szakembereink nonstop hívhatóak, így a betörés utáni helyreállítást a fent említett hatósági intézkedés után azonnal elkezdik a keletkezett károk javítását, szakszerűen megoldják a betörés utáni helyreállítást, legyen az megrongált ajtózár, befeszített bejárati ajtó vagy ablak. Az, hogy a keletkezett kár milyen helyreállítást igényel azt pontosan kizárólag a helyszínen tudjuk megállapítani.

A Nonstop Zárszerviz szakembere által végzett teljes munkafolyamatra garanciát vállalunk!
Betörés utáni helyreállítás miatt hívja a Nonstop Zárszerviz szakembereit! Kollégáink a 0-24 óráig fogadják hívását!

 

Betörés elleni védelem

Gondoljon jövőbeli biztonságára és előzze meg a bajt idejében! Kérje a Nonstop Zárszerviz szakembereinek tanácsát a nap 24 órájában lakása biztonságának érdekében!

Az elkövetett betörések nagytöbbségében a nem megfelelően védett ajtókon, ablakokon keresztül történnek. Egy gyenge minőségű ajtózár sajnos nem jelent kihívást egy betörő számára.

Fontos, hogy megfelelő biztonsági zárak legyenek felhelyezve, szükség szerint ajtó és ablakrácsok erősítsék a védelmet.
Forduljon szakembereinkhez, akik egy helyszíni felmérés keretében javaslatot adnak a megfelelő biztonság kialakítására és pontos árajánlatot is készítenek ennek költségeiről.

Gondolja végig: hiszen jobb félni, mint megijedni és mérlegelje lehetséges költségeket.

 

Vajon mi kerül többe?

Egy betörés vagy rablás során keletkezett kár, melyben megrongálták a lakását és ellopták értékeit vagy egy gondosan megtervezett ajtózár, hevederzár, esetleg biztonsági rács felhelyeztetése, amivel biztonságban tudhatja magát, szeretteit és értékeit?

 

További információért, szakmai tanácsadásért hívja szakértőnket!

Telefonszámaink: 06 (20) 422 – 5177, 06 (30) 769 – 9515, 06 (70) 291 – 5706

Miért mi?

A zárcsere, zárjavítás, ajtónyitás és hevederzár szerelés terén szerzett tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy az Ön értékeit, szeretteit biztonságba tudja. Mi ezért vagyunk. Keressen bennünket bármikor, éjjel-nappal, szombat, vasárnap mi megyünk és megoldjuk a zárproblémát.

A Nonstop Zárszerviz által javasolt és használt zárak és zárbetétek zárcsere esetén: Corbin, Keso, Mul-T-lock, Yale, Basi, Evva, GeGe, Cisa, Hormann, Kaba, Elzett, Roto, Maco, G-U, Mottura, Abus, BKS, Axira, Feb

Szolgáltatásaink

Zárjavítás

Tönkrement az ajtózára? Nem tud bejutni a saját lakásába? Esetleg beletörött a kulcs? Vagy a meglévő zárak már elhasználódtak és javításra szorulnak?

Ha már éppen aktuális elavult zárjainak javítása, vagy sürgetően szükségessé vált a zárjavítás kérje szakembereink segítségét! Nonnstop Zárszervizünk képzett szakemberei egy azonnali helyszíni felmérés után adnak tanácsot az elvégzendő zárjavítás…

Zárcsere

Betörés történt? Elvesztette, vagy ellopták kulcsait? Vagy egyszerűen csak időszerűvé vált elhasználódott ajtózárainak cseréje?

Zárcsere esetén kiszállási díjat nem számolunk fel! Nonstop Zárszervizünk képzett szakemberei egy azonnali helyszíni felmérés után adnak tanácsot az elvégzendő zárcsere szolgáltatásunkra. Így otthona és értékei még biztonságosabbá válhatnak. A zárcserére és a hozzá tartozó munkafolyamatra garanciát…

Hevederzár szerelés

A bejárati ajtók védelmének egyik leghatékonyabb eszköze a hevederzár.
Nonstop Zárszervizünk munkatársa még a szerelés előtt a helyszínre érkezve felméri az elvégzendő munkát, majd ad árajánlatot a hevederzár felszerelésére. A helyszíni felmérés díjtalan, amennyiben megrendelés történik. Választhat hagyományos, vagy kereszt hevederzárat különböző zárbetétekkel. A beszerelt hevederzárra és a munka…

Ajtónyitás, biztonsági ajtó szerelés

Becsapódott az ajtó? Kizárta magát?

Ne essen kétségbe, hívja szakértő kollégánkat, aki rövid időn belül a helyszínre érkezve orvosolja problémáját. A technika előre haladtával a mai több ponton záródó biztonsági ajtókhoz már nem elegendő egy egyszerű szerszámkészlet. A szakszerű ajtónyitás már speciális műszereket, szerszámokat igényel, így megelőzve az ajtónyitás közben keletkezett további károkat.

Betörés utáni helyreállítás

Az elkövetett betörések nagytöbbségében a nem megfelelően védett ajtókon, ablakokon keresztül történnek. Egy gyenge minőségű ajtózár sajnos nem jelent kihívást egy betörő számára.

Fontos, hogy megfelelő biztonsági zárak legyenek felhelyezve, szükség szerint ajtó és ablakrácsok erősítsék a védelmet.
Forduljon szakembereinkhez, akik egy helyszíni felmérés keretében…

Ajtórács, ablakrács gyártás és szerelés

Legyen ajtórács vagy ablakrács, szakértőink minden esetben az Ön igényeinek és otthona legmagasabb fokú biztonságának megfelelő terméket szerel fel.
Az általunk ajánlott ajtórács véd a helyéből való kiemelés és az esetleges kifeszítés, vagy befeszítés ellen. Ablakrács gyártásánál az Ön igényeit és ízlését figyelembe – rövid határidővel – helyszíni felmérést és árajánlat készítést követően a megrendelt ablakrácsokat.

Ügyfeleink véleménye

Az értékelések olvasásához kattintson a képre!

Partnerünk

szakkatalogus_logo