Villámgyors zárjavítás, zárszerelés azonnal, Budapest és Pest megye területén pénztárcabarát megoldásokkal!

Hívjon minket MOST!

Zárjavítás - Nonstop Zárszerviz

Nem tud bejutni a lakásba? Kizárta magát a lakásból? Beletört a kulcs a zárba? Elvesztette a kulcsait?

Gyorsan, precízen és sérülésmentesen dolgozunk! A legmodernebb zárnyitási technológiát alkalmazva minden zárjavítással kapcsolatos problémát megoldunk!
Zárjavítás során nálunk nincs sérült, megkarcolt ajtó, elhajlott kilincs, megsértett felület!
Zárjavítás alkalmával az általunk beépített munkaanyagra és munkafolyamatra teljes körű GARANCIÁT vállalunk!

Zárjavítás akár házilag is?

A zárjavítás otthoni önerőből is megoldható, feltéve ha rendelkezik szükséges alapismeretekkel. Ám ha Ön az akciófilmekből ismert hajcsatos, hitelkártyás vagy csavarhúzós módszerrel kíván nekiállni a zárjavításnak, még mielőtt több bajt és nagyobb anyagi kárt csinálna, jobb ha inkább szakemberhez fordul!

Miért mi?

A zárjavítás, zárcsere és zárszerelés területen szerzett tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy az Ön értékeit, szeretteit biztonságba tudja. Mi ezért vagyunk.
Keressen bennünket bármikor, éjjel-nappal, szombat, vasárnap mi megyünk és megoldjuk a zárproblémát.

A Nonstop Zárszerviz által javasolt és használt zárak és zárbetétek zárcsere esetén: Corbin, Keso, Mul-T-lock, Yale, Basi, Evva, GeGe, Cisa, Hormann, Kaba, Elzett, Roto, Maco, G-U, Mottura, Abus, BKS, Axira, Feb

Milyen esetben szükséges a zárjavítás?

Ha beleszorult a kulcs a zárba
Egy zárba szorult kulcs sakk-matt helyzet. ilyenkor legjobb döntés, ha azonnal szakembert hív, aki percek alatt orvosolja a problémát zárjavítás keretében.

Ha akad a zárbetét
Amikor akad a kulcs a zárba elsőre mindenki elkezdi rángatni, feszegetni. Ez lehet, hogy néhányszor még jól sül el és sikerül kinyitni a zárat, de valószínűsíthetően az előbb utóbb végleg megadja magát és akár bele is törhet. Ha időben megtörténik a zárjavítás még az anyagiakon is spórolhat, hiszen lehetséges, hogy csak kisebb probléma miatt nem fordult el rendesen.

Ha nem fordul el a kulcs a zárban
Nincs annál bosszantóbb, amikor nem fordul el teljesen a kulcs a zárban. Sajnos ebben az esetben sem segít a feszegetés, rángatás. Még rosszabb megoldás, ha házi megoldásként a zárat beolajozza babaolajjal vagy napraforgóolajjal, mivel a beszáradt olaj hatására később csak nagyobb kár keletkezik a zárban.

Ha beletört a kulcs a zárba
Egy kulcs több okból is beletörhet a zárba. Ez megtörténhet egy hibás anyagú kulcs, egy elrepedt kulcsszár vagy akár egy szoruló zárszerkezet miatt is. Ilyenkor a legnagyobb hiba, amit a legtöbben elkövetnek, hogy még beljebb próbálják tolni a kulcsot ezzel is tovább roncsolva zárbetétet. Ha már megtörtént a baj és beletört a kulcs a zárba ahhoz, hogy elkerülje a nagyobb anyagi kárt érdemesebb kihívnia egy szakembert. A zárjavítás még mindig olcsóbb, mint a teljes zárcsere.

Ha probléma akadt a kilinccsel
A legtöbb esetben van előjele annak, hogy az ajtó kilincs már nem működik tökéletesen. Sokszor viszont csak az a tapasztalat, hogy lenyomjuk a kilincset, az kattan egyet , majd sehova tovább, megadja magát.A legrosszabb amit tehet, hogy megpróbálja kifeszíteni az ajtót, hiszen ezzel még akár magában az ajtóban is komoly kárt tehet. Egy szakszerű zárjavítás megoldhatja a problémát és még anyagilag sem olyan megterhelő, mit egy komplett zárcsere

Ha szétesett a zárbetét
Ha szétesett a zárbetét és nem igazán szakterülete a házi barkácsolás, akkor legjobb megoldás, ha elsőre inkább a telefonért nyúl és hív egy szakembert a zárjavítás elvégzéséhez.

Ha újra kell kódoltatni az ajtózárat
Bizonyos biztonsági zárak esetében a több ponton záródó biztonsági ajtózár úgy van felépítve, hogy egy esetleges kulcs elvesztése vagy a kulcs ellopása esetén nem kell komplett zárcserét végezni az ajtón. Ezeknél az ajtóknál ugyanis a zárszerkezet átkódolható egy teljesen más kulcskészletre. Így maga a zárjavítás anyagi része is csupán töredéke egy komplett zárcserének. Az ajtózár újra kódolásához mindenképpen hívjon szakembert!

Miért válassza a Nonstop Zárszerviz zárszerelő szakembereit?

  • Non-stop szolgálat – vegye igénybe azonnali zárjavítás, zárszerelés szolgáltatásunkat 0-24 órában, akár hétvégén vagy ünnepnapokon is!
  • Rövid kiérkezési idő – Budapest területén belüli S.O.S. zárcsere, zárszerelés szolgáltatásunk igénybevétele esetén akár azonnal a helyszínre megyünk és orvosoljuk a problémát!
  • Több évtizedes szakmai tapasztalat – 25 éves tapasztalatunk a garancia arra, hogy zármester szakembereink birtokában vannak több évtizedes szakmai tudásnak!
  • Nincsenek rejtett költségek – nálunk nem fog rácsodálkozni az árakra, minden egyes árajánlatunk személyre szabott, kirészletezve a zárcsere, zárszerelés során felhasznált alapanyagokat!
  • Széles kínálat – kínálatunkban minden igényt kielégítően megtalálhatóak a legnépszerűbb és a legjobb minőségű zárbetétek is!
  • Minőség és technológia – kínai zárcsere, műanyag ajtózár csere? Nem probléma, de otthon vagyunk az „okos” ajtózárak, biztonsági zárak szerelésében is!
  • Garancia – zárcsere, zárszerelés szolgáltatásunk során teljes körű garanciát vállalunk az általunk végzett munkára!
  • Ügyfél elégedettség – számunkra ügyfeleink véleménye a legnagyobb referencia, tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink közé!

A Nonstop Zárszerviz zárjavítás szolgáltatása Budapest területén belül:

Budapest I. kerület, Budapest II. kerület, Budapest III. kerület, Budapest IV. kerület, Budapest V. kerület, Budapest VI. kerület Budapest VII. kerület, Budapest VIII. kerület, Budapest IX. kerület, Budapest X. kerület , Budapest XI. kerület, Budapest XII. kerület, Budapest XIII. kerület, Budapest XIV. kerület, Budapest XV. kerület, Budapest XVI. kerület, Budapest XVII. kerület, Budapest XVIII. kerület, Budapest XIX. kerület, Budapest XX. Budapest XXI. kerület, Budapest XXII. kerület, Budapest XXIII. kerület.

A Nonstop Zárszerviz zárjavítás szolgáltatása Pest megye területén belül:

Pest megye teljes területe.

A Nonstop Zárszerviz zárjavítás szolgáltatása Budapest és Pest megye területén kívül:

Igény szerint előzetes egyeztetést követően vidéki területeken is vállalunk munkát.

Ha zárjavítás vagy zárszerelés szükséges, akkor:

hívjon minket és kímélje meg magát a felesleges plusz kiadásoktól! A telefonban mondja el pontosan mi a probléma, milyen zárról van szó, mi a pontos cím és mi azonnal indulunk!

Zárjavítás szolgáltatásunk nonstop elérhető Budapest és Pest megye egész területén!
Azonnal hívható telefonszámaink:

Szolgáltatásaink

Zárjavítás

Tönkrement az ajtózára? Nem tud bejutni a saját lakásába? Esetleg beletörött a kulcs? Vagy a meglévő zárak már elhasználódtak és javításra szorulnak?

Ha már éppen aktuális elavult zárjainak javítása, vagy sürgetően szükségessé vált a zárjavítás kérje szakembereink segítségét! Nonnstop Zárszervizünk képzett szakemberei egy azonnali helyszíni felmérés után adnak tanácsot az elvégzendő zárjavítás…

Zárcsere

Betörés történt? Elvesztette, vagy ellopták kulcsait? Vagy egyszerűen csak időszerűvé vált elhasználódott ajtózárainak cseréje?

Zárcsere esetén kiszállási díjat nem számolunk fel! Nonstop Zárszervizünk képzett szakemberei egy azonnali helyszíni felmérés után adnak tanácsot az elvégzendő zárcsere szolgáltatásunkra. Így otthona és értékei még biztonságosabbá válhatnak. A zárcserére és a hozzá tartozó munkafolyamatra garanciát…

Hevederzár szerelés

A bejárati ajtók védelmének egyik leghatékonyabb eszköze a hevederzár.
Nonstop Zárszervizünk munkatársa még a szerelés előtt a helyszínre érkezve felméri az elvégzendő munkát, majd ad árajánlatot a hevederzár felszerelésére. A helyszíni felmérés díjtalan, amennyiben megrendelés történik. Választhat hagyományos, vagy kereszt hevederzárat különböző zárbetétekkel. A beszerelt hevederzárra és a munka…

Ajtónyitás, biztonsági ajtó szerelés

Becsapódott az ajtó? Kizárta magát?

Ne essen kétségbe, hívja szakértő kollégánkat, aki rövid időn belül a helyszínre érkezve orvosolja problémáját. A technika előre haladtával a mai több ponton záródó biztonsági ajtókhoz már nem elegendő egy egyszerű szerszámkészlet. A szakszerű ajtónyitás már speciális műszereket, szerszámokat igényel, így megelőzve az ajtónyitás közben keletkezett további károkat.

Betörés utáni helyreállítás

Az elkövetett betörések nagytöbbségében a nem megfelelően védett ajtókon, ablakokon keresztül történnek. Egy gyenge minőségű ajtózár sajnos nem jelent kihívást egy betörő számára.

Fontos, hogy megfelelő biztonsági zárak legyenek felhelyezve, szükség szerint ajtó és ablakrácsok erősítsék a védelmet.
Forduljon szakembereinkhez, akik egy helyszíni felmérés keretében…

Ajtórács, ablakrács gyártás és szerelés

Legyen ajtórács vagy ablakrács, szakértőink minden esetben az Ön igényeinek és otthona legmagasabb fokú biztonságának megfelelő terméket szerel fel.
Az általunk ajánlott ajtórács véd a helyéből való kiemelés és az esetleges kifeszítés, vagy befeszítés ellen. Ablakrács gyártásánál az Ön igényeit és ízlését figyelembe – rövid határidővel – helyszíni felmérést és árajánlat készítést követően a megrendelt ablakrácsokat.

Ügyfeleink véleménye

Google értékelések
Az értékelések olvasásához kattintson a képre!

Partnerünk

szakkatalogus_logo

Hasznos tippek, tanácsok