Biztibuk hevederzárak ismérvei – Mire figyeljünk, hogy ne legyünk átverve?

biztibuk hevederzar
A Biztibuk hevederzárak nagy népszerűségnek örvendenek a megbízhatósága és az időtállósága miatt. Sajnos ahogy az lenni szokott a Biztibuk márkát is megpróbálták már hamisítani azzal, hogy egyes részeit lemásolták. Ez a hamis hasonlóság igen megtévesztő lehet a gyanútlan vásárló számára.

Miről ismerheti fel, hogy a zárszerelő szakember valóban Biztibuk hevederzárat kínál önnek?

  1. A Biztibuk hevederzár 14 méretben kapható, az ettől eltérő méretek biztosan nem Biztibuk hevederzár márkák. Lássuk a méreteket: 610, 615, 750, 775, 800, 825, 850, 875, 900, 975, 1000,
  2. A hengercsap méretek a következő hosszúságban elérhetőek: 4,5; 5; 6; 6,5; 7; 7,5; 8; 8,5; 9 azaz 100.000 variáció. A variációk száma pontosan 105-en, azaz 100.000 variáció. Ezek a variációk számítógép általi listáról készülnek.
  3. A Biztibuk hevederzárak zárbetétei kis szériában készülnek és egyedi, kézi összeszereléssel állítják elő őket.
  4. A Biztibuk hevederzárak zárbetéteiben oldalanként 4 darab extra keménységű felfúrás elleni csap található. Ezek keménysége 58-63 Rockwell keménységű.
  5. A finomnyitás elleni védelemről a többszörösen átfedett kulcsnyílás gondoskodik.
  6. A Biztibuk hevederzárak zárbetéteihez eladáskor 3 darab kulcs jár. A zárbetétek kódkártyával ellátottak. Kulcsmásoláskor a kódkártyára kerül fel, hogy hány darab kulcs készült egy adott zárbetéthez.

Biztonsági tippünk: Amennyiben pótkulcsot kell másolni Biztibuk hevederzárjához azt mindenképpen saját maga vagy megbízható családtagja készítesse el! Amennyiben valami oknál fogva mégis idegenre kellene bízni a kulcsmásolást, úgy a számlára írassa rá a kódkártya számát és azt, hogy hány darab kulcs készült a zárhoz!

Ebben a cikkünkben a Biztibuk hevederzárak ismérveiről olvashatta első 6 pontunkat!

Tartson velünk a következő alkalommal is és ismerje meg a további ismérveket is!