Biztibuk hevederzárak MABISZ minősítéssel

biztibuk hevederzar

Adjunk a minőségre!

A heveder zárakról már sok szó esett az elmúlt időszakban. De most térjünk ki kicsit a minőségre is. Ha már a biztonságra törekszünk érdemes a minőséget is szem előtt tartani, hiszen ahogy a technológia fejlődik úgy „képzik” magukat a betörők is.

A Biztibuk hevederzárak már a 90-es évek óta vannak jelen a magyar piacon és ez idő alatt sikeresen bizonyították megbízhatóságukat a betörésvédelem területén.
A használhatóság sem elhanyagolható szempont, akár 25 évet is képesek probléma mentesen szolgálni. A biztonság mellett a Biztibuk hevederzárak mellett szól, hogy MABISZ minősítéssel rendelkeznek, azaz a Magyar Biztosítók Szövetsége bevizsgálta, sőt mi több, minősítéssel látja el ezeket a hevederzárakat.

A Biztibuk hevederzárak és zárbetétek tehát nem csupán a biztonság szempontjából jelentenek garanciát, de a minőséget tekintve is piacvezetők Magyarországon. Ha régi hevederzárait szeretné lecseréltetni vagy éppen most áll hevederzár felszerelése előtt jó szívvel és biztonsággal ajánljuk ezt a kiváló, megbízható márkát.

Felkeltettük érdeklődését?
Forduljon hozzánk bizalommal és szakértő kollégánk készségesen válaszol minden felmerülő kérdésére.

Nonstop forródrótunk: 06/20 422 5177