Biztonsági zárható kilincs – biztonságos és jól jön a háznál, ha van kisgyerek!

biztonsagi zarhato kilincs
A biztonsági zárható kilincs ablakra történő felszerelése akár utólag is lehetséges! A népies néven kulcsos kilincsnek is hívott biztonsági zárható kilincs legfőbb erénye, hogy megakadályozza a zárszerkezet kívülről történő nyitását. Így akár a nyári időszakban bukóra nyitva hagyott ablakot sem tudja a betörő kinyitni.

További nagy előnye egy biztonsági zárható kilincsnek, hogy a kilincset nem lehetséges egy dróttal vagy egy kisebb üvegfelületen átnyúlva sem elfordítani. Persze ennek a plusz biztonsági elemnek feltétele, hogy a kulcsot soha, semmilyen körülmények között ne hagyjuk a kilincsben!

Tudta, hogy a biztonsági vasalatoknál alapkövetelmény a biztonsági zárható kilincs felszerelése?

A biztonsági zárható kilincset gombos kivitelben hívjuk gyerekzáras ajtókilincsnek.
A gyerekzáras ajtókilincsek legfőbb feladata megakadályozni, hogy a kisgyerek felnőtt felügyelete nélkül ne tudja kinyitni az ablakot vagy az erkélyajtót.
A gyerekzáras kilincs a tengelyén elhelyezett rugós gomb segítségével nyitható, de a rugó erejét úgy állították be, hogy azt egy kisgyerek ne tudja benyomni és elfordítani egy időben.

Egy-egy apróságnak tűnő biztonsági intézkedés bizony sok kellemetlenségtől kímélheti meg Önt, nem is beszélve családja biztonságáról!

Kérdése merült fel? Forduljon bizalommal zárszerelő szakemberünkhöz, aki a hét minden napján, hétvégén és ünnepnapokon is várja hívását!

Nonstop – Zárszerviz forró drótunk: 06/20 422-5177